Wie mag het gastenboek zien?

Je kiest uit drie standen: Publiek, Privé of Verborgen. Wisselen kan altijd, ook als er al berichten zijn.

De drie standen

  • Publiek. In het gastenboekvenster op je uitnodiging staat de link Open gastenboek. Daar lezen gasten elkaars berichten en bekijken ze de foto’s.
  • Privé. Gasten schrijven nog steeds een bericht, maar zien op de uitnodiging geen link naar de andere berichten. Jij krijgt een aparte link die je zelf deelt, bijvoorbeeld alleen met familie.
  • Verborgen. Alleen jij ziet de berichten, in je dashboard.

Een andere stand kiezen

  1. Klik in je dashboard bij je uitnodiging op Gastenboek.
  2. Onder de titel staat de huidige stand, bijvoorbeeld Het gastenboek is momenteel openbaar.
  3. Klik ernaast op Instellen als privé, Instellen als verborgen of Instellen als openbaar.
De gastenboekpagina in het dashboard met onder de titel de huidige zichtbaarheid
De huidige stand, met ernaast de andere keuzes.

Kies je Privé, dan staat de aparte link meteen onder die regel, met een kopieer-icoon ernaast.

Wil je één bericht niet tonen? Daarvoor hoef je niet het hele gastenboek af te schermen. Verberg alleen dat bericht (Berichten bewerken of verwijderen).

Even nalezen wat elke stand doet? Klik op de gastenboekpagina op Toon meer.

Volgende stap: Berichten en foto's van gasten

Laatst bijgewerkt: 23 oktober 2026