Je klant ziet een rustige pagina met de naam van het event, de datum en de plaats, en daaronder de RSVP en het gastenboek. Bewerken kan niet; kijken, zoeken en downloaden wel.
Alle berichten, foto’s en antwoorden. Ook berichten die gasten als privé hebben gemarkeerd: je klant is immers de gastheer of gastvrouw. Berichten die jij hebt verwijderd, staan er niet in. Ook hier kan je klant alles downloaden.
Bovenaan een korte uitleg dat jij het overzicht hebt gedeeld en dat het een privélink is. Onderaan je logo en gegevens, net als op de uitnodiging (Je logo en gegevens onder elke uitnodiging). Eventinfo.pro wordt nergens genoemd.
Zolang de uitnodiging niet is verwijderd en je account actief is. Ook na het event, en ook als je de uitnodiging naar het archief verplaatst. De pagina wordt niet door zoekmachines gevonden.
Volgende stap: E-mails onder de naam van je organisatie
Laatst bijgewerkt: 27 oktober 2026